Kézipoggyász

Így is lehet pénzt gyűjteni az utazásra! Gerillamarketing akció a javából!

2017. június 16. - szicksandor

 

 

idea_glowing_bulb_innovation_think_650_px_w.jpg

Sok embernek problémát jelent, hogy milyen módon finanszírozza álmai nyaralását. Most a szemünk elé került egy fiatal, magyar blogger srác, egyedi és zseniális pénzgyűjtési ötlete.

 

Utazási blogként fő célunk, hogy megismertessük olvasóinkkal a világ szépségeit, különlegességeit, és hiszünk benne, hogy mindenkinek jár a lehetőség, hogy bejárja a világot. Azonban sokan jelzik nekünk, hogy bármekkora vágy is él bennük, az anyagi körülményeik miatt nem engedhetik meg magunknak. Itt egy kiváló ötlet a péngyűjtésre!

A már említett lelkes fiatal egy teljesen új dologgal rukkolt elő, és teljesen új megvilágításba helyezte a közösségi finanszírozást. A külföldön igencsak népszerű milliondollarhomepage.com mintájára megalkotta a 3millioforint.hu nevű oldalt.

Az ötlet maga rém egyszerű, és próbálom egyszerűen is bemutatni. Adott egy weboldal, az egyszerűség kedvéért a képernyőnk felülete, amin különböző árú és méretű hirdetési helyeket lehet vásárolni. Körülbelül ennyi! De azért mégsem, mert ha csak ennyi lenne, akkor lehet, hogy erről nem is beszélnénk. Mándó Milán, az említett fiatalember, hogy a szavaival éljek, vitt bele egy kis csavart.

photodune-7652228-different-currencies-concept-crowdfunding-xs.jpg

Az amerikai oldallal ellentétben az ötlet kitalálója itt nem rakja zsebre a pénzt, hanem a reklámozóktól befolyt összeget visszafordítja reklámokba. Továbbá minden hirdető cég kap az említett oldalon egy blogbejegyzést, ami szintén komoly marketing támogatást is fog kapni. Ezen felül nem elfelejtendő, hogy már nagyon sokan beszélnek az oldalról és az ötletről, úgy, hogy még vannak szabad helyek, és a totális marketing csak ezután fog beindulni.

Természetesen lehet bennünk egy, a lelkünket simogató, megható érzés, hogy végre egy ember, aki a hirdetőket nézi, de azért ez nem teljesen igaz. A fiatal ötletgyáros saját elmondása szerint is marad valami azért a kalapban a végére. Bízzunk benne, hogy egy varázslatos utazás finanszírozására futni fogja belőle. Ha meg nem, akkor jöjjön, a 6millioforint.hu.

Kövess bennünket a kezipoggyasz.blog.hu oldalunkon, hogy még több izgalmas, érdekes cikket olvashass utazásokról, élményekről! Amennyiben ötleted, témád, kérdésed van, keress minket a https://www.facebook.com/kezipoggyasz/ oldalon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://kezipoggyasz.blog.hu/api/trackback/id/tr612748108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása